Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Зупинка: Я


Війна, яку розв’язала російська федерація проти України, змінила життя кожного українця від Заходу і до Сходу. Але життя продовжується, і кожен з нас має регулярно піклуватися про себе, віднаходити внутрішні джерела сили, що дозволить не лише пройти крізь складні часи, а й повноцінно жити та ефективно функціонувати у суспільстві.

Зміцненню ментального здоров’я для запобігання виснаженню, професійному вигоранню та відновленню власного ресурсу сприяв цикл зустрічей для бібліотечних працівників, що відбувся в Центральній бібліотеці Полтавської МТГ в межах проєкту «Зупинка: Я» Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки уряду Норвегії, спільно з ГО «ЦПД «Конфіденс».

Практичною частиною заняття «Психологічна стійкість, турбота про ментальне здоров’я» став майстер-клас «Образ моєї внутрішньої сили», який провели психологині Яніна Шабанова та Ольга Сьомік.

Учасники зустрічі навчилися ідентифікувати ознаки вигорання, запобігати емоційному виснаженню та знаходити у своєму організмі шляхи відновлення. Спілкування пройшло в атмосфері творчості і позитиву, обміну досвідом та дало змогу емоційно розвантажитись.