Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Заради доброї мети перетворили подвір’я у динамічне та гостинне середовище


1 червня Центр культури та дозвілля облаштував справжній простір добрих справ, провівши Фестиваль сімейної активності та благодійності.
Завдяки щедрим внескам відвідувачів та підтримці партнерів, вдалося зібрати 25 224 гривень, які спрямовані на закупівлю FPV дронів для 3 ОТБР.
Улюбленим місцем гостей була зона з чотирилапими друзями. Успіхом стало те, що 2 цуценят знайшли свою сім’ю, а всі охочі долучалися до виготовлення будиночків для притулку. Магнітом для відвідувачів були благодійні безпрограшні лотереї та місця, де діти самостійно могли створити мильні бульбашки. А майстер-класи з творчості, ліплення, майстрування та науки викликали захоплення у маленьких відвідувачів. Місце для сімейних ігор зібрало і дорослих, і малечу, дозволивши дітям та батькам провести час разом. Безпекових заходів на інтерактивних локаціях навчала поліція Полтавської області.


Креативні фотозони були переповнені бажаючими зберегти щасливі емоції. А бажаючі отримати професійні фото могли зробити фото за донат.
Концертна програма на головній сцені об'єднала виступи дитячих колективів ЦКД.
Яскравим завершенням заходу стала прем’єра авторського мюзиклу «Пригоди в чарівному лісі» від Творчого Центру Наталії Май. Гості поринули у світ казки та неймовірних пригод.


Фестиваль отримав підтримку від більш ніж 10 місцевих бізнесів та організацій, що надало можливість зробити захід масштабним та різноманітним:
● Полтавський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді
● Школа роботехніки ROBOT SCHOOL
● Міжнародна Дитяча Школа "ЮНИЙ ЄВРОПЕЄЦЬ"
● Творчий Центр Наталії Май
● Зразковий колектив вокальна академія успіху "БіТ"
● Зразкова циркова студія «Молодість»
● Івент-агенція «Marypo»
● Відділ ювенальної превенції управління превентивної діяльності головного управління національної поліції в Полтавській області
● Патрульна поліція Полтавської області
● Кінологічний центр Полтавської області
● Полтавське КАТП 1628
● Громадська організація “ЗМІСТ Полтава”


"Цей фестиваль став справжнім святом для нашої родини. Діти були в захваті від майстер-класів та ігор, а ми мали змогу долучитися до благодійності. Дякуємо організаторам за чудовий захід!" — Марія, відвідувачка фестивалю.
"Як партнер фестивалю, ми раді були підтримати таку чудову ініціативу. Важливо бачити, як багато людей готові допомагати та робити світ кращим." — Марина, власниця івент-агенції «Marypo».


Мета подібних проєктів – об'єднувати людей заради добрих справ та створювати незабутні спогади. Дякуємо всім, хто долучився до Фестивалю сімейної активності та благодійності! Разом можемо ще більше, ще краще!