Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Захист кваліфікаційних робіт освітньої програми «Ведучий програм телебачення»


В рамках меморандуму про співпрацю відбувся захист кваліфікаційних робіт освітньої програми «Ведучий програм телебачення».
7 червня 2024 року в Центрі культури та дозвілля пройшов публічний показ аудіовізуальних творів здобувачів IV курсу Навчально-наукового інституту мистецтв Державного закладу "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка".


Фільми випускників були оцінені екзаменаційною комісією на «відмінно» за національною шкалою. Теми для робіт обрані різноманітні та актуальні "Неостання крапка", "Точка болю", "Митець, який жив сучасним, але займався забутим", "Чи легко українцям навчатись за кордоном". Слід зазначити, що декілька робіт були подані на міжнародний кінофестиваль при підтримці НСКУ «Dnipro-cinema».


Цей показ став важливою подією для студентів, надавши їм можливість продемонструвати свої навички та творчі досягнення широкій аудиторії. Також захід сприяв зміцненню зв’язків між освітніми установами та місцевою громадою, відкриваючи нові перспективи для співпраці в галузі культури та медіа.


Центр культури та дозвілля переконаний, що такі спільні заходи сприятимуть розвитку тележурналістики в Україні та готовий і надалі підтримувати молоді таланти задля підготовки кваліфікованих фахівців для цієї галузі.