Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Вивчати закони нудно?! Тільки не у бібліотеці!


З нагоди Дня Конституції у бібліотеці-філії №11 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ відбувся тематичний захід «Конституція для всіх: і великих, і малих». Його провела завідувачка книгозбірні Євгенія Данилець.


Діти-учасники наче побували у цікавій подорожі, під час якої на зупинках виконували різноманітні завдання: називали основні символи нашої держави, читали віршовані статті Конституції із книги Володимира Читая «Конституція для всіх: і великих, і малих».


На зупинці «Загадкова», відгадували загадки, та з перших літер відгадок склали слово «УКРАЇНА».
На зупинці «Національна страва», старанно ліпили вареники із солоного тіста.
На зупинці «Моя країна – Україна» склали симпатичний пазл «Мапа України» зі 100 елементів. А ще була естафета: «Хто швидше напише слово «КОНСТИТУЦІЯ».


І на всіх етапах цього розважально-пізнавального заходу дітей підтримували та допомагали їм батьки, так що вийшло справжнє родинне свято.
Наприкінці за старанність та завзятість малеча отримала від бібліотеки в подарунок яскраві повітряні кульки у патріотичних кольорах.


Проведений у бібліотеці час показав, що такі зустрічі важливі й потрібні. Щоб наші діти змалечку знали державну символіку, Конституцію України, усвідомлювали себе невід’ємною частиною українського народу. І, звичайно ж, любили свою Батьківщину й зростали патріотами.