Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Виставу «Світова річ» представили у Тахтаулівській філії


Днями Тахтаулівська громада насолоджувалась талановитою грою акторів Народного театру «На Павленках» у благодійній виставі за пʼєсою Олени Пчілки «Світова річ» режисерки-постановниці Галини Чернявської, яка була вперше в Україні відтворена на сцені Центру культури та дозвілля у березні цього року. І ось вже в червні колектив презентував її у Тахтаулівській філії.


Глядачі з перших хвилин поринули в захопливу історію: інтриги, пристрасть, зрада та несподівані повороти сюжету – все це змусило публіку хвилюватися, затамовувати подих та відчувати вир емоцій!

«Для жителів нашої громади це неабияка подія! Для багатьох саме наша філія разом із Народним театром «На Павленках» відкрила світ театрального мистецтва, яке одразу припало до душі. Люди просто в захваті від акторської гри, чудової постановки та атмосфери. Щиро вдячні колективу та особисто Галині Миколаївні Чернявській за плідну співпрацю», - поділилась завідувач Тахтаулівської філії Раїса Лизун.

Театральне мистецтво завжди було важливою частиною культурної спадщини суспільства, а сьогодні – є важливою складовою підтримки наших Захисників.
Завдяки донатам глядачів вдалось зібрати 3 550 грн, які будуть направлені на придбання FPV дронів для 3 окремої танкової бригади.

Несемо культуру у світ – наближаємо перемогу!