Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Привітали матусь


Вихованці дитячого вокального гуртка «Яківчанські зірочки», що працює при бібліотеці-філії №11 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ, взяли участь у святковому концерті, присвяченому Дню матері. Він відбувся у приміщенні обласного центру естетичного виховання учнівської молоді, і був організований Київською районною у місті Полтава радою.


Перед присутніми жінками дуже гарно виступили народна артистка України Наталія Хоменко, талановиті творчі колективи цього центру, а також добре відомі містянам народні аматорськи колективи «Дивограй» і «Берегиня».


Перший заступник Полтавського міського голови Валерій Пархоменко вручив «видатним» матусям Київського району почесні грамоти і квіти.
«Яківчанські зірочки» виконали для них пісню «Ми всі бажаєм вам добра» та «віночок» із українських народних пісень. Також «зірочки» отримали величезне задоволення від виступу своєї наставниці – керівниці гуртка Наталії Несеврової. Вона учасниця ансамблю «Дивограй» і своїм прикладом показала, як артисту треба поводитися на сцені.


Гуртківці та їхні батьки були у захваті. Вони від душі гучно аплодували їй і кричали «браво».