Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Подорож до Шахового королівства


20 липня в усьому світі заведено відзначати Міжнародний день шахів. Цю гру створили інтелектуали для інтелектуалів — і відтоді нічого не змінилося: в неї, як і раніше, грають розвинені, серйозні, освічені люди.

Саме такими і є маленькі читачі - члени шахового клубу бібліотеки-філії №12 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ, що завітали на інтерактивне свято «Подорож до Шахового королівства», де на них чекали випробування на розум та знання шахових фігур, перевіряли здібності та реакцію. Господиня Книжкового королівства Людмила Артюх та ведучий Олексій Орел задавали юним шахістам загадки, а також юні гросмейстери у естафеті розставляли фігури, навіть із зав’язаними очима відгадували короля, королеву, пішаків та коней. Діти  вирішили всі завдання, поставлені тренером Ярославом Бобаком.

Час шахів триває! Про це говорить велика кількість відвідувань клубів, гуртків із шахів, що діють у бібліотеках-філіях нашого міста, заняття в яких проводять тренери від ГО «Полтавський шаховий центр».

Центральна бібліотека Полтавської МТГ бажає юним шахістам впевнених ходів і безперечних та яскравих перемог, чудової тактики та блискучої стратегії, вигідних комбінацій в житті і на дошці.