Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Патріотичний марафон: різноманітних заходів до Дня Української Державності


У філіях ЦКД ПМТГ відбувся комплекс заходів, що об'єднали громади та підкреслили важливість національної ідентичності.

В Абазівській філії відбулася інформаційна година "Спадок України", де учасники ознайомилися з історичними датами та подіями, що формували українську державність від часів Київської Русі до сучасної України. Обговорювали спадки від різних історичних періодів: Галицько-Волинської держави, Великого князівства Литовського, козацької доби, та державності початку XX століття.

Івашківська філія провела тематичну інформаційну годину, на якій обговорювали витоки української державності, присвячених Дню хрещення Київської Русі та пам'яті князя Володимира Великого.

Тахтаулівська філія підготувала відео привітання, де учасники натхненно згадали про важливість державних символів та привітали громаду зі святом.

Переглянути відео можна за посиланням: https://www.facebook.com/share/p/TNtKQT6EqhgkmN8T/?mibextid=K35XfP

Сем’янівська філія облаштувала фотозону «Українська естетика», на якій всі бажаючі могли зробити світлини, доторкнувшись до багатої української культури.

У Бричківській філії відвідувачі на мультимедійній зустрічі здійснили віртуальну подорож Україною, розкривши поняття державності, традиції національного державотворення та повагу до державних символів. Завершили зустріч створенням плаката з символом миру.

Супрунівська філія запросила маленьких жителів громади до бібліотеки, де бібліотекарка Аліна Прасол провела інформ-реліз, нагадуючи про історію української державності та її символи. Діти створили патріотичні аплікації у вигляді синьо-жовтих квітів і голубів, символів миру та свободи.

Памʼятаємо історію, цінуємо своє коріння та згуртовані пишемо історію прямо зараз.