Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Людина відчуває найбільше щастя тоді, коли використовує свій талант


З такими емоціями повернулися зі змагань учасники творчих колективів Центру культури та дозвілля Полтавської міської територіальної громади та філій.
Лауреатами III ступеню Міжнародного фестивалю танців народів світу «Веселкова Терпсіхора», що відбувався в онлайн-форматі, стали учасниці хореографічної групи Заслуженого ансамблю пісні і танцю України «Лтава» ім. В.Міщенка (керівник Олена Кулько).


Першість у Всеукраїнському конкурсі «Duet cup» здобули танцювальні пари клубу «Альянс» (керівники Олександр Жиров і Наталія Панасюк). Привітати учасників колективу варто і з присвоєнням спортивних розрядів.


Диплом переможців XIV Всеукраїнського екофестивалю «Лель» отримали учасники дитячої хорової студії «Янголи з небес» та естрадно-народного ансамблю «Квітка-Душа» Івонченцівської філії (керівник Олександра Горай) за твір «Заспіваймо пісню за Україну» у спільному виконанні. Також Дитяча хорова студія «Янголи з небес» здобула 2 третіх місця, а ансамбль «Квітка-душа» 1 друге місце фестивалю.


Найбільшу кількість нагород здобули вихованці колективів Центру культури та дозвілля у Всеукраїнському фестивалі «Ми запалюємо зірки», зокрема:
- 3 гран-прі, 2 перших і 1 друге місця отримали учасники зразкової вокальної академії успіху «БіТ» (керівник Світлана Ольховик);


- 19 гран-прі, 24 перших і 8 других місць доплюсували до значного переліку перемог вихованці зразкового колективу «Творчий центр Наталії Май» (педагоги Тетяна Павленко, Карина Май і Анна Хижко).


Таланти учасників творчих колективів Центру культури та дозвілля ПМТГ багатогранні, а вміння педагогів розкрити їх, відшліфувати та навчити вміло продемонструвати на сцені – безцінні. Бажаєте, щоби закладені у вас здатності стали високопрофесійними вміннями – приєднуйтеся до нас у новому творчому сезоні.