Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Калейдоскоп сучасності


Сьогодні бібліотечний простір є не тільки місцем для читання, навчання, проведення дозвілля, а й майданчиком, де кожен бажаючий може презентувати себе, як творча особистість. Тож саме з нагоди Дня художника в Україні в Центральній бібліотеці Полтавської МТГ свою творчість вже вкотре представив Костянтин Гуменюк - наш читач, художник і викладач, постійний учасник художніх виставок у Харкові та Полтаві.


Цього разу його виставка графіки під назвою «Калейдоскоп сучасності» стала своєрідним відгуком на події, що відбуваються нині. В її основі – портрети особистостей, які пов’язані з сьогоденням.


Окрім зображень ряду політичних діячів, серед яких лідери нашої держави та держав, що підтримують Україну, увагу відвідувачів привертає група портретів знаменитостей, серед яких – вокалісти та музиканти знаменитих рок-гуртів, відомі блогери, які своєю професійною, творчою та благодійною діяльністю висловлюють підтримку нашому народу. Зацікавленість відвідувачів привертають увагу і оригінальні роботи під назвою «Протистояння», що присвячені мовному питанню.


Виставка викликала жвавий інтерес серед відвідувачів, а ті, хто завітали на презентацію, отримали багато цікавої інформації та естетичного задоволення від перегляду.