Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Фестиваль сімейної активності та благодійності у філіях ЦКД


Родинне спілкування, квести, майстер-класи, спортивні активності, велопрогулянки – так 1 червня пройшов Фестиваль сімейної активності та благодійності у філіях ЦКД

На хвилі здорового способу життя цей день був у Гожулівській філії, де провели велнес-треніг "Здорова спина". Підтримали цю хвилю і в Семʾянівській філії, яка об'єднала батьків і дітей сімейною велопрогулянкою.

У Івашківській філії майстрували щасливий будиночок родини у мистецькій майстерні «Чарівний світ дитинства», а після влаштували сімейний пікнік із солодощами та родинним спілкуванням.

Тематичні квести відбулись у Тахтаулівській, Бричківській, Макухівській та Ковалівській філіях, де учасники виконували цікаві завдання, брали участь у конкурсах, шукали скарби, танцювали та співали пісні.

Творчі здібності розвивали у Супрунівській філії, де виготовляли мішечки-обереги, у Макухівській філії, де провели майстер-клас із виготовлення вітряків і у Валківській філії, де робили сімейні відтиски долоньок та співали караоке.

Вікторинами, сімейним спілкуванням та активностями на гірках і батутах наповнили день в Абазівській філії.

Вікторину «Хто казку знає – той вгадає» та сімейний перегляд мультфільму організували в Пальчиківській філії.

Завдяки партнерам та благодійникам створили справжню подорож в країну безтурботного та щасливого дитинства із веселими іграми, пригодами, подарунками у Біологічненській філії.

Кумедні клоунеси у Чорноглазівській філії об'єднали родини у спільному дозвіллі танцями, піснями, веселими естафетами, створенням колективних картин та іграми.

Проведені заходи сприяли всебічному розвитку дітей, їх соціалізації та зміцнення зв’язків між дітьми та їхніми батьками через спільні активності.