Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Фестиваль «Полтавський двіж»: танці, енергія та допомога Захисникам


На вихідних в Полтаві відбувся Обласний благодійний танцювальний фестиваль «Полтавський двіж», який зібрав на сцені понад 300 танцюристів з Полтавської, Харківської, Сумської та Полтавської області.

Фестиваль проходить уже вп’яте та став не лише майданчиком для прояву творчих талантів дітей, а й потужною платформою для благодійності.
Цього разу було зібрано 23 438 грн, які передані полтавцю В’ячеславу Хоменку, захиснику, що з самого початку війни служить у підрозділі дивізіонної аеророзвідки окремої артилерійської бригади військової частини А2943.

«Фестиваль "Полтавський двіж” став яскравим прикладом того, як поєднання творчості та соціальної відповідальності може об’єднувати людей заради благородної мети. Виступи талановитих дітей і молоді на сцені подарували не лише естетичне задоволення, але й реальну допомогу тим, хто сьогодні захищає наш спокій. Такий приклад волонтерства та підтримки є важливим у наш час, адже кожен внесок, допомагає наблизити перемогу України», – зазначила Ірина Ніколаєва керівник танцювальної сім’ї «Спіріт».

«Полтавський двіж» залишається унікальним фестивалем, де завжди працює незалежне журі з різних міст, а майстер-класи відкриті для всіх охочих Полтавців. Цього року майстер-клас провела Юлія Гришина — танцівниця, директорка та викладачка Holy Dance School, дворазова переможниця конкурсу молодих хореографів на Zelyonka Fest.
Єдине Гран-Прі фестивалю отримав спортивно-танцювальний клуб «Ювента» ЦКД, який показав високий рівень техніки та динамічний виступ.

Щира подяка Танцювальній сім’ї «Спіріт» за організацію, всім колективам за участь, тренерам за підготовку, дітям і батькам за небайдужість.
Особлива вдячність нашим силам оборони за можливість жити, творити та проводити такі заходи.