Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Діти зібрали на придбання Starlink 60 557 грн


Днями у Центрі культури та дозвілля відбувся благодійний звітний концерт «Вітре, люди, у дива!» Зразкового ансамблю танцю «Гарний настрій»
Концерт був наповнений історіями з життя ансамблю, які повністю відповідають його назві – «Гарний настрій».


Концерт складався з двох частин.
Перша частина заходу присвячена болісній ситуації сьогодення. Головна героїня під час атаки рф втрачає доньку, яка опиняється в притулку. Історія розвивається у двох напрямках: материнський відчай, сум і бюрократичні перепони, але в серці матері живе надія на диво. Водночас у притулку дитина сумує за матір’ю, і всі намагання вихователів підтримати та заспокоїти її – марні. Проте, віра в диво обох героїнь призводить до щасливого фіналу – возз’єднання родини. За ці 45 хвилин у серці кожного глядача закарбувався вислів «Вірте, люди, у дива» і вони обов’язково здійсняться!
Друге відділення благодійного концерту складалось з кращих номерів колективу, як вже відомих шанувальникам, так і прем’єр. До щему в серці вразили сольні номери випускниць колективу.


Приємною несподіванкою став фінальний номер, у якому взяли участь батьки учасників.
«Це своєрідний підсумок роботи, яка була проведена колективом за рік. Не дивлячись на випробування, діти стійко переживали всі негаразди, продовжували опановувати хореографічне мистецтво навіть в укритті, ми організовували та брали участь у благодійних заходах, виборювали нагороди та ставали лауреатами і переможцями всеукраїнських і міжнародних конкурсів. Мої діти наполегливі, впевнені, талановиті та з великим серцем», — відзначила керівниця Зразкового ансамблю танцю «Гарний настрій» Оксана Євстігнєєва.