Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Червень в дії: майстер-класи, квести, виставки, обмін досвідом


Перший тиждень літа у філіях ЦКД видався щедрим на цікаві зустрічі та події.

Учасники клубного формування "Країна майстрів" Бричківської філії взяли участь в урочистостях до Дня випускника факультету технологій та дизайну в Полтавському національному педагогічному університеті ім. В. Г. Короленка, де провели майстер-клас із виготовлення патріотичних браслетів та представили виставку картин із бісеру "Україна вишивана" керівника колективу майстрині Наталії Мосюндзь.


А для активних учасників колективів Супрунівської філії ЦКД ПМТГ її завідувачка Рідкобород Людмила разом із директоркою КЗ "Полтавського міського заклад-центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Назаренко Оксаною організували незвичний спортивний захід – майстер-клас зі скелелазіння та альпінізму. Діти отримали потужний заряд позитивної енергії, випробовуючи свої сили на скеледромі Полтавського міського клубу "Ірбіс" під керівництвом тренерки клубу Євгенії Ткаченко.


Також у Супрунівській філії розкривали творчі можливості дітей на майстер-класі з виготовлення сценічних аксесуарів, які будуть використуватись для виступів на заходах.


Наповнювались враженнями та новим досвідом на майстер-класі ліплення з глини «Яскраве літо» у Гожулівській філії під керівництвом майстрині Яни Єрьоменко, де вчились працювати з непростим матеріалом та власноруч створили дзвоники у формі сови.


У Верхолянській філії відбувся майстер-клас "Морські мешканці", на якому учасники з паперу виготовляли морські та океанічні простори, де серед хвиль плавають акули, кити та інші дивовижні істоти, різнобарвні та цікаві на вигляд.


Спробували себе в ролі агентів, які, подорожуючи, розгадували загадки, виконували цікаві завдання та проявляли фантазію діти в Івашківській філії в екологічно-пізнавальному квесті, а в Абазівській філії занурювалися у світ української міфології, культури та вірувань переглядом мультфільму «Мавка» в рамках проєкту "Українське кіно".
Наповнюємо літо враженнями далі!