Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Бути українцем – це плекати своє: українське!


Під таким гаслом пройшли творчі звіти у ЦКД та філіях

Протягом двох місяців вихованці колективів та активні жителі громади демонстрували свої творчі здібності та непідкупну любов до своєї країни.

Понад 25 заходів.

Понад 7000 задоволених глядачів.

Понад 3000 учасників.

Заходи проходили в цікавих та зручних для глядачів форматах: концерти, зйомки відео, презентації робіт, майстер-класи. Обирали онлайн та офлайн формати, щоб кожен охочий зміг насолодитися творчістю талантів.

Гожулівська, Біологічненська, Бричківська, Супрунівська та Тахтаулівська, Пальчиківська філії ЦКД ПМТГ, маючи найпростіші укриття, вражали своїми виступами на сцені. А колективи Івонченцівської, Івашківської, Сем’янівської, Вакуленцівської, Макухівської, Вехолянської та Ковалівської філій провели свої звіти в онлайн форматі.

У Макухівській та Верхолянській філіях пройшли виставки творчих робіт вихованців філії.

На сценах лунали українські пісні, гумор, інструментальна музика та поезія.

Танцювальні колективи запалювали своїми динамічними виступами, а інтерактиви, майстер-класи, ярмарки, тематичні виставки та фотозони надихали жителів громади.

Благодійність завжди була невід’ємною складовою заходів ЦКД. Цього року лише на звітних концертах вдалося зібрати 196 922 грн

ЦКД не перестає дякувати глядачам за підтримку та любов. І головна подяка - нашим мужнім захисникам, адже саме завдяки їм ми можемо творити та жити.