Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Бібліотека – місце зустрічі


Нещодавно гостями Центральної бібліотеки Полтавської МТГ стала група студентів спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа».

Полтавської політехніки. Це - майбутні PR-менеджери, діловоди, документознавці, архіваріуси. Для них було проведено ознайомчу екскурсію бібліотекою, в ході якої майбутні фахівці дізналися про потенціал бібліотеки та її можливості як сучасного інформаційного центру. Теоретичне вивчення інформаційних ресурсів бібліотечної установи поєдналося з розвитком практичних умінь і навичок щодо користування даними ресурсами. Студенти удосконалили навички роботи з каталогом, алфавітно-предметним покажчиком, ознайомилися з аналітичними описами документів, а співробітники бібліотеки надали практичні консультації.


Такі зустрічі у стінах книгозбірні є для наших відвідувачів провідниками у величезному книжковому морі, допомагають орієнтуватися в сучасному інформаційному просторі, підтримують у прагненні юнаків та дівчат стати успішними у житті та професійній діяльності.