Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

81 рік від дня народження нашої землячки, видатної української співачки, народної артистки України, Героя України Раїси Кириченко!


14 жовтня 2024 року - 81 рік від дня народження нашої землячки, видатної української співачки, народної артистки України, Героя України Раїси Кириченко!

З плином часу не гасне в людських серцях пам’ять про її талант і неповторний голос, про її солов’їну пісню й розкрилену, високу й щиру душу.

Доля Раїси Кириченко була нерозривно пов’язана з двома речами: рідною полтавською землею і українською піснею, яким лишилася вірною до останнього подиху.

У неї не було другорядних пісень. Кожна ставала популярною і входила в кожну домівку!

Життєвий шлях Раїси Опанасівни не був легким – це була дорога пошуків, випробувань, боротьби та численних творчих злетів. Вона ніколи не скаржилася на труднощі, не тримала образ, а натомість віддавала себе невтомній праці. Її натхнення йшло від щирої любові до України.

Пісні народної артистки України, талановитої української співачки, Героя України Раїси Кириченко відомі не тільки старшому поколінню українців: «Я козачка твоя» зараз співають військові дівчата в строю, «Мамина вишня» й досі лунає на свята!

Кажуть, минає все, а душа народу живе вічно, бо живе вона у піснях.

Тож нехай пісні Раїси Кириченко завжди лунають над нашою землею, убережуть нас від бід та лиха!

Раїса Кириченко – жінка-легенда, наша Чураївна, наша славна землячка, бережімо та плекаймо світлу пам’ять про неї.