Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

300 танцюристів, одне серце, одна сім’я


8 червня в Центрі культури та дозвілля пройшов звітний концерт Танцювальної сім’ї «Спіріт». Як і щороку, виступи колективу мали свою унікальну тему, цього разу події розгорталися в атмосфері готелю «DFS».


Глядачів дивували: креативними хореографічними постановками, новими костюмами та світловими ефектами.
Це було креативне, енергійне, динамічне танцювальне шоу, сповнене яскравих емоцій та душевної теплоти, як і обіцяли організатори.
Захват викликав фінал: близько 300 дітей разом зі своїми тренерами синхронно виконували рухи, даруючи свою потужну енергію залу. Навіть раптове вимкнення світла не змогло послабити шалений заряд емоцій та підтримку глядачів.


«У нас кожна дитина – це неповторна особистість, і ми намагаємося показати це на сцені через хореографію. Деякі номери діти самі створюють – від хореографії до костюмів, а ми, як керівники, допомагаємо втілити їхні ідеї в життя. Дякуємо нашим талановитим дітям та їхнім батькам за підтримку наших благодійних ініціатив», – зазначила керівник колективу Ірина Ніколаєва.


Наприкінці заходу підбили підсумки року, кожен вихованець отримав подарунок та відзнаку за свої досягнення. Взаємопідтримка, дружба, самовираження та виховання – головні цінності колективу. Цьогорічна мета концерту – зібрати кошти на підтримку підрозділу дивізіонної аеророзвідки окремої артилерійської бригади військової частини А2943. Вдалося зібрати близько 30 000 грн.
Дякуємо всім, хто був з нами цього дня.