Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Шукаємо поезію навколо себе


Щороку, 21 березня ми відзначаємо День поезії. Поезія - це не лише мистецтво, але й засіб вираження почуттів, емоцій та думок, що переповнюють наші серця. Вона здатна об’єднувати нас у спільному відчутті краси, вразити глибину душі та допомогти знайти відповіді на складні питання.


З нагоди Всесвітнього дня поезії в Центральній бібліотеці ПМТГ відбулися поетичні читання «Шукаємо поезію навколо себе» в рамках Всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії «Ріки незмінно течуть додому».


Присутні на заході занурилися у світ поезії, залюбки декламували свій улюблений вірш. Працівники бібліотеки ознайомили з цікавими фактами про поезію та поетів та презентували перегляд літератури «Поезія – це скарб усіх віків, це діамант величиною в слово», на якому представлені твори поетів різних країн. Під час літературної відео-вікторини згадали поетів минулого і сучасності, чиї твори назавжди залишаються джерелом натхнення. Прекрасним доповненням цієї зворушливої зустрічі став музичний виступ викладача музичної школи №3 ім. Б.Гмирі Вадима Шаповалова.